Jdi na obsah Jdi na menu
 


2013

15. 1. 2015

Ve středu 14.8. jsme si odpoledne udělali s Ivetou a Honzou (ch.s.Marshall' s Red Stars) a s  jejich pejsky výlet na Okoř. Prošli jsme se po okolí, pejsci se pěkně společně vyvenčili, zaskotačili si na louce a my si užili pěkné odpoledne. 

 

img_9992.jpg

 

img_0030.jpg  trochu osvěžení v potoce...

 

...jé, mně se tam moc nechce img_0031.jpg

 

 

foto od Ivety a Honzy zde:staffbul.rajce.idnes.cz/14.8.2013_-_vylet_na_Okor_Damsy%2C_Bria%2C_Clea%2C_Gass_a_Lucy/

 

 

 

V neděli 28.7. jsme odpoledne vyrazili s našemi fenkami k Berounce. Sešli jsme se v Nižboru u jezu s Ivetou, Honzou a jejich miláčky Gassem a Lucy. Všichni pejskové si užívali vodu Clea a Bria s Gassem lovili klacky co jsme jim házeli a Damsy nám taky ukázala, že plavat umí, vůbec se nebála, je to malá šikulka. Lucy byla moc roztomilá ve své plavací vestičce s poutkem, lovila si tam svůj tenisák a byla spokojená. Bylo to bezva, už se těšíme až příště všichni společně vyrazíme třeba někam na výlet.  

 

dscn4937.jpg

dscn4906.jpg

 

 

 

 

 

 

 

  

 

img_9812.jpg

více foto zde: staffbul.rajce.idnes.cz/28.7.2013_-_koupani_v_Nizboru_Damsy%2C_Clea%2C_Bria%2C_Gass_a_Lucy/#

 

 

 

V sobotu 27.7. ráno odjelo naše poslední třetí štěňátko, pejsek Amonek (Anthony Royal Destiny) do svého nového domova. Bylo to pro nás hodně smutné loučení, na Amonka jsme si moc zvykli my i naše fenky. Páníčci Daniel s Petrou si odvezli Amonka až na Slovensko. Tam si spolu budou užívat léto, páníčky čeká svatba a pak odjedou společně do Norska, kde Daniel pracuje. Danielovi a Petře přejeme hodně štěstí do manželství, Amonkovi skvělé páníčky a všem třem hodně zdraví. 

 

dsc_0062.jpg

...moc jim to spolu sluší !!

 

 

 

V pondělí 22.7. odpoledne jsme s našimi fenkami a se štěňátkem Amonkem byli na výletě u řeky Berounky. Nádherné horké počasí zahnalo všechny pejsky do vody a živel si vyloženě všichni užívali. Bria s Cleou konečně plavou!!!! To máme velkou radost, do teď si ve vodě rády jen hrály. Překvapili nás i mrňata, Amonek s Damsynkou byli úplně suverénní, plavali hned.  

 

rscn4861.jpg

dscn4880.jpgDamsynka je po koupeli jako nová, běloučká jak sníh. Však ono jí to dlouho nevydrží, při štěněčích lumpárnách to nejde jinak 

 

 

 

 

 

amonek-v-berounce.jpg S Amonkem (Anthony Royal Destiny) už se brzy rozloučíme, V sobotu si pro něj přijedou jeho noví páníčci Petra s Danielem ze Slovenska. Už se na něj dlouho těší, ale jejich pracovní povinnosti si vyžádaly delší pobyt Amonka v naší ch. stanici. Daniel je pracovně v Norsku a Amonek tam se svými páníčky asi v září odcestuje.  Pro nás to bude těžké loučení, moc jsme si všichni na Amonka zvykli . Je to krasavec a má skvělou povahu, moc jsme si ho zamilovali .

                                 foto zde: royaldestiny.rajce.idnes.cz/na_Berounce/

 

 

Velká gtatulace bratříčkovi naší Briušky !!! 

 

20.7.2013 MVP Mladá Boleslav
Bred ze Zalabské samoty, třída otevřená V1-CAC

bredik-cac.jpg

 

 Ve čtvrtek 11.7. jako druhá odjela do nového domova Miuška (Amneris Royal Destiny). Páníčci Marek se Zuzkou a s dcerou Verunkou bydlí v Lužné u Rakovníka, jsme rádi, že je to blízko a můžeme se často vidět, určitě budeme sledovat jak Miuška roste. Doma na ní čekajá psí kamarád Dastík s britskou kočičkou takže o zábavu mají postaráno všichni včetně páníčků . Miušce přejeme do života jen to nej, ať se má dobře ! 

 

dscn4708.jpg

Miuška a páníčci jedou domů 

 

V pátek 5.7. odjel Aroušek jako první do svého nového domova, do Prahy- Zbraslavi.  Bylo to smutné loučení, ale Aroušek se bude mít dobře, je v dobrých rukou. jeho noví páníčci ho zahrnou láskou a péčí, o tom není pochyb. Arouškovi přejeme hodně zdraví a šťastný a spokojený život a ať svým páníčkům dělá radost. 

 

dscn4574.jpg

 ...a tady už je Aroušek s novými páníčky 

 

  4.7.13

Navštívili nás již tradičně Kejlovi, jezdí za Miuškou pravidelně, moc se na ni těší a za týden už pojede s nimi domů. 

 

img_8878.jpg

 

Přijeli se podívat na štěňátka Honza s Ivetou od Gassíčka, byla poslední příležitost vidět je šechny pohromadě. Iveta opět udělala nádherné fotky moc jí děkuji ! Bylo to moc příjemné odpoledne.  

fotky možno vidět zde: royaldestiny.rajce.idnes.cz/4.7.stenatka/

 

 

 

 

 

 

 Ve čtvrtek 20.6. nás opět navštívili páníčci od tatínka našich štěňátek Gassíčka, Iveta s Honzou. Přijeli se podívat jak nám štěňátka rostou a Iveta zase pořídila skvělou fotodokumentaci. Sešli se u nás s budoucími páníčky Amneris (Miušky), Kejlovými, kteří jezdí za štěňátkem často, nemohou se dočkat až si Miušku odvezou domů. Jsme rádi, že se tak těší a fenečka už si na páníčky může zvykat.  Všem zúčastněným děkuji za skvělé odpoledne!

 

Ve čtvrtet 13.6. u nás byli na návštěvě budoucí páníčkové fenečky Amneris.Navštívili  nás už podruhé a určitě ještě přijedou, aby viděli jak Amneris roste. Fenečce budou říkat Mia. Jsme rádi, že páníčkové nejsou z daleka a můžeme se tudíž vídat.  

Na Arouška se byli budoucí majitelé podívat už v neděli 9.6. .I naše fenky z těchto návštěv mají velkou radost, protože jim všichni vozí dobroty, samozřejmě i štěňátka dostala velké množství piškůtků. Těšíme se na další návštěvy, pro nás i pro mrňousky je kontakt s budoucími páníčky přínosem!

 V sobotu 8.6.13 jsme se zúčastnili klubové výstavy, která se měla konat původně v Poděbradech, ale kvůli povodním byla přesunuta do kempu Sokol Praha v Dolních Počernicích. Naši fenku Cleu ( Columbia Smile Diamond) předvedla v kruhu naše Maruška, Clea získala v mezitřídě  známku velmi dobrá (anglický rozhodčí Archie Bryden ). Počasí nám vyšlo, atmosféra byla báječná a po delší době jsme se potkali a popovídali si s paní chovatelkou Evou od Cleušky. Naše holky v kruhu také podpořili Honza s Ivetou, páníčci od Gassíčka a Lucy. Iveta samozřejmě fotila, moc děkujeme za krásné fotky.  Společně jsme si užili prima sobotu! 

 

img_7947.jpg  

 

  img_7943.jpg

            foto z výstavy zde: staffbul.rajce.idnes.cz/8.6.2013_klubova_vystava_SBT_Praha-      Dolni_Pocernice/

 

 

Tak konečně jsme se dočkali první návštěvy u našich štěňátek. V sobotu 1.6. dopoledne dorazili dlouho očekávaní páníčkové Gassíčka, tatínka našich štěňátek, Iveta Honzou. Počasí bylo chladné a deštivé, ale to nám ani moc nevadilo. Všichni jsme se shlukli v obýváku  kolem štěňátek. Den jsme si pěkně užili a už se moc těšíme až se zase uvidíme!! Všechny fotky z tohoto dne pořídili Honza s Ivetou, jsou krásné, děkujeme!! 

Všechny jsou k vidění zde:  royaldestiny.rajce.idnes.cz/ste_atka1.6.13/

img_7820.jpg

 

img_7775.jpg

 

 

 

Máme štěňátka

14.5.2013 večer začal naší Briušce porod a do půlnoci byla na světě 3 štěńátka, 2 pejsci a jedna fenečka.

 

dscn3483.jpg

 Briuška si na mě počkala až přijdu z práce, páníček Petr jí nestačil, a začalo to. Na telefonu jsme měli chovatelku Zdeňku ze Zalabské samoty jako poradkyni a Honzu s Ivetou od tatínka Gasíčka jako psychickou podporu. Porod máme za sebou a začíná nám období starostí a péče o tři uzlíčky a pečlivou maminku. 

 

 

 V sobotu 27.4.13 se konala v Boleslavi již tradičně Klubová výstava. Z rodné chovatelské stanice naší Briušky se úspěšně zúčastnil brácha Bred a z céčkového vrhu Coni. Krásné fotky z výstavy pořídila Iveta z ch.s. Marshall' s Red Stars 

 

bredik-v-kruhu.jpg     Bredík s páníčkem Alešem

 

Bred ze Zalabské samoty, v pracovní třídě dostal známku VD1                bred.jpg

 

cony-s-panickou.jpg Con v kruhu s paničkou

 

Con ze Zalabské samoty, ve třídě mladých dostal známku V     cony.jpg  

 Také se zúčastnila sestřička naší Cleušky (Columbie)  Žofka (Claudia Smile Diamond) v mezitřídě byla VÝBORNÁ!!                                      

459290_506949436038277_244899637_o.jpg  Claudia Smile Diamond

 

v kruhu s paničkou Luckou 892688_506949629371591_855759957_o.jpg

 

413694_506949719371582_635287669_o.jpg

Ch. Amelia Anne Smile Diamond, Black Tymy Smile Diamod, Tornado Queen Fransimo Bohemia (maminka), Claudia Smile Diamod ( Žofinka)

 

922496_506949896038231_2064616136_o.jpg 

..a ještě fotka s paní chovatelkou Evou a jejím Kubíčkem

                Fotky zástupců chovky Smile Diamond jsou od Lucky a Jirky, páníčků Žofky 

 

 

 

dscn3405.jpg

Bria 43.den březí

Užívá si pohodlíčko na gauči. Páníček už má připravenou porodnicia a koupili jsme ohrádku na štěňátka. Pomalu se připravujeme na porod. Teď bříško poroste rychle a za pár dní je to tady. Tak si jen všichni přejeme ať je vše v pořádku, Briušku hýčkáme a těšíme se na mimíska.

 

Pátek 19.4.13

 

 

dscn3237.jpg

38.den březí - Briuška se nám začíná kulatit. Na procházce už tak nedovádí, jde hezky spořádaně s páníčkama, žádný lítání. Baští třikrát denně a dostává o trošku větší množství, miminka teprve teď začnou pořádně růst. Taky jí přilepšujeme masíčkem, zeleninkou, pribináčkem nebo sýrem, ale s mírou aby nám moc netloustla. Snad už bude konečně hezké počasí a užije si Briuška taky trochu sluníčka, víc času prospí a venku na zahradě je to bájo. 

 

 

Jarní procházka

V neděli 7.4.13 jsme si užili krásnou procházku s Gasíčkem (ženichem Briušky), jeho nerozlučnou kámoškou Lucy a s jejich páníčky Honzou a Ivetou. Počasí nám sice moc nepřálo, ale byla to bezva neděle, pejsci se vylítali a my jsme si pokecali, Iveta udělala spoustu pěkných fotek, jako vždy . Už se těšíme na příště !!

..ještě pár fotek

 

 

img_6060.jpg

 

chlapi nasadili tempo

 

 
 

img_6077.jpg   Lucy

 

 

 

img_6102.jpg  Clea 

 

 

 

img_6138_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bria s Gassem budoucí rodiče

moc jsme si to užili, všechny fotky uvidíte zde: staffbul.rajce.idnes.cz/7.4.2013_prochazka_z_Cleou_a_Briuskou/

 

 

Návštěva u štěňátek

Dne 18.3.2013 jsme spolu s Ivetou a Honzou- páníčky od Gassíčka, ženicha naší Brii, navštívili paní Zdeňku Měchurovou v chovatelské stanici Ze Zalabské samoty odkud naše Bria pochází. Její maminka Abby (Deep Red Abby Garlin) má 7 krásných štěňátek a jejich tatínkem není nikdo jiný než právě Gass (Goevwin Arate-Alesaf), jsou to jeho první miminka. Bylo to moc pěkné odpoledne, štěňátka jsme si užili !!

všechny fotky můžete vidět zde: staffbul.rajce.idnes.cz/Abbynka_Deep_Red_Abby_Garlin_miminka_VRH_D_-_18.3.2013/

dscn2866.jpg

 

 


 


      

 

 

 

 

 Plánované krytí s Gassíčkem (Goewin Arate-Alesaf) proběhlo 12.3.13bria-s-gassem.jpg

 Gassíček kryl teprve po třetí, ale je moc šikovný a taky díky svým páníčkům, ktěří už přesně vědí co a jak, to zvládl skvěle. Briuška byla nesvá, ale nakonec si dala říct. Přijeli jsme ještě na překrytí a teď nezbývá než čekat asi měsíc na potvrzení březosti. Jsme moc rádi, že jsme si za ženicha vybrali Gassíka, je to nejen skvělý pes, ale má také skvělé páníčky Ivetu a Honzu, se kterými si rozumíme a domluvili jsme si společnou návštěvu u paní Z.Měchurové, chovatelky naší Briušky a majitelky prvních Gassíčkových dětiček. Už se moc těšíme na štěňátka a společné setkání!!

..a ještě foto z krytí..

kryti.jpg

 

 

img class= //p center všechny fotky můžete vidět zde:

img class= //p 300center všechny fotky můžete vidět zde:

pimg class=

p style= src=/p

img_8878.jpg src=/p/p

 
 

 

Portrét


Jazyky

ČeštinaEnglish


Poslední fotografie


Kontakt

Lucie Musilová a Petr Šilhavý

luckamusilka@seznam.cz



Archiv

Kalendář
<< únor / 2024 >>

Statistiky

Online: 2
Celkem: 403630
Měsíc: 3959
Den: 187